Puffer kan legge til et hjemmekoselig og komfortabelt utseende til ditt utendørs / innendørs plass.. Det legger ikke bare eleganse på rommene dine, men er også uanstrengt å rengjøre. Disse kan brukes som et sidebord på soverommet ditt og et salongbord for å holde bøkene dine i stuen din. De kommer i et diversifisert utvalg av stiler, former og følelse av mening som hjelper deg med å gjøre din nåværende innredning så ideell som du vil.

Strikket Puff

Den strikkede puffen er dannet av resistente tråder, bomull eller andre filamenter. De har den karakteristiske og broderi design som er oppnåelig i ulike dimensjoner. Dette er kjent som både fjærkledd og veldig langvarig.

Vevd Puff

Vevde puffer er veldig vanlige, for det meste når de er laget av naturlige tråder som cannabis eller jute. Det dype vevde utseendet eskorte med diverse divergerende innredning som tilsvarer nøyaktig med eksisterende bit. De er ganske uforgjengelige og kan opprettholde sin struktur mye langvarig enn puffer laget av grøtaktige stoffer.

Chevron puff

Et mye likt mønster, Chevron kan bli funnet på ryggstøtte, gulv og stue puffer. Det skaper en kryss-kryss utfall som er ekstremt fint, spesielt når laget av to pyntede farger. Disse puffene kommer også med vannavvisende polyester som er betydelig for hus med små som det safeguards deg fra lekkasjen.

Marokkansk puff

Uansett hvor patriotiske vi er mot vårt land; Vi kan imidlertid aldri gå glipp av en mulighet til å kjøpe et internasjonalt produkt. I tillegg til sin spesialitet, er Marokko kjent for sine uforferdede og attraktive design. To din åpenbaring, visse hjem innredning utsalgssteder som selger noe annet enn marokkansk-tema produkter, og puff er blant de godkjente. De har også et variert utvalg av stiler som du kan se spenstig rundt, men en av de etterspurte stoffstiler for disse typer puffer i Berber-stilen. Disse typer puffer legge en eksotisk evne til stuen innredning.

Kube puff

Hvis du søker etter en puff som er litt mer skarp-hjørner, så denne stilen kan være en passende match for stuen din. Kuber er ofte gigantiske enn noen av sine sirkulære kolleger som utvilsomt gjør dem betydelige for å bruke som et sidebord når det er nødvendig.

Lappeteppe puff

Hvem liker ikke å legge til farger i livene sine? Vel, dette vil hjelpe deg å velge en perfekt nyanse av lykke. Farger, mønstre er de som kan hjelpe deg å gjøre stuen verdt å leve og lappeteppe puff er et godt alternativ. Disse puffene kommer igjen med diversifiserte stiler og farger som fungerer godt med rominnredningen. De kan utvilsomt spinne din konvensjonelle stue til en moderne en ved hjelp av sprutende fargetone og moro.

Lær puff

Rop høyt til de mest sofistikerte beboerne som ønsker at rommene deres skal være godt innredet med elegante og skinnende puffer. Lær puffer blir ofte betraktet som grandiositet som følger med sitt materiale som er vanskelig å konkurrere med andre stoffvarianter. Det kan høres litt hardt ut når det gjelder å velge lær, men teksturen lindrer med tiden.

Sist, men ikke minst kommer enda en type puff som ikke bare er myk, men varm også.

Pels puff

Tenk deg å oppnå en slags mykhet, varme i de skremmende månedene av året!

Denne puffen kommer med ulike nivåer av lurvete mens du legger litt utseende til stuen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *